неделя, 11 юни 2017 г.

Майстор за ремонт на печка, съдомиялна и перални и малко романтика с Blind Guardian в събота вечер


През почивните дни в София е по-спокойно по улиците, но пък моя график е натоварен с ремонти на битова техника като за световно. В събота късно вечера през отворената балконска врата повеят на вятъра внася в стаята  свежа миризма на изпраните в пералнята преди малко дрехи на майстора, а лекият хлад се смесва с шума на някоя преминаваща кола. 

ремонт на битова техника в София, инж. Станев, поправя,  повредени уреди,   амортисьор на пералня,
Ремонт на битова техника в София

Някой съсед пържи кюфтета на печката на терасата половин час преди полунощ, а отсреща някъде долита Blind Guardian и тяхната The Bard's Song, за да внесе малко романтика между две порции кюфтета. 

ремонт на битова техника в София, инж. Станев, поправя,  повредени уреди,   амортисьор на пералня,
Ремонт на печки

Приех поръчки за ремонт на печка в Лозенец, съдомиялна в Дианабад, две перални в Красно село и Бели брези за следващите няколко дни, защото за утре - неделя имам вече три адреса за посещение, диагностика и ремонт. Умората от дългия ден и безкрайната работна седмица е естествен резултат от сервизните заачи, които изпълнявам. 

 ремонт на битова техника в София, инж. Станев, поправя,  повредени уреди,   амортисьор на пералня,
Счупен амортисьор на пералня

Замечтавам за море или поне почивен ден, за да възстановя малко силите след ремонтите на печки, перални, съдомиялни и други уреди. Накрая ме обзема желание за сън и се позиционирам хоризонтално на фона на говорещия телевизор. 

Професионален ремонт на битова техника в София от инж. Станев, който поправя повредени уреди от понеделник до неделя.




Когато името работи за теб. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...