четвъртък, 9 март 2017 г.

Ремонт на пералня със счупен амортисьор, смяна на изгорял ключ на аспиратор и бърз ремонт на печка в Манастирски ливади

Да ремонтираш перални, печки, телевизори или аспиратори в София, без да отделиш време за почивен ден, е трудоемко занимание. Динамиката  на ремонтите прави деня на майстора интересен, държи в непрекъснато движение из столичните квартали, било по сервизни задачи или в търсене на небходимите части за извършване на поправката на битовата техника. 

Ремонт на пералня със счупен амортисьор. Внимателно да се подбере подходящ нов по форма и размер амортисьор, за да бъде извършен ремонта на пералнята е задължение на добрия техник. 

ремонт на печки, поправя, пералня, диспозер,прахосмукачка, Манастирски ливади,  събота и неделя, адрес, почивните дни, ремонт на пералня, ремонт на печка,майстор, професионален сервиз, в дома, Инж. Станев,  ремонт на битова техника, неделя,
Счупен амортисьор на пералня

Често ме търсят за ремонт на платки на аспиратори, обикновено за възстановяване на писти. Тук обаче се наложи смяна на изгорял ключ. Аспираторът тръгна идеално след ремонта. Собствениците запаметиха телефона ми и харесаха страницата във Фейсбук.

 ремонт на битова техника, неделя, ремонтира перални, печки, телевизори, , София, без почивен ден,ремонти, майстор, столични квартали, сервиз
Ремонт на аспиратор

За бърз ремонт на печка ме потърси дългогодишен клиент, на когото съм поправял пералня, диспозер и прахосмукачка. Въпреки че беше след края на работния ми ден, се отзовах по спешност в Манастирски ливади, защото държа на коректните отношения. За щастие повредата можеше да бъде отстранена на момента, без да се налага закупуване на части.

техник,майстор,поечка,ремонт, професионален сервиз, в дома, Инж. Станев,  ремонт на битова техника, неделя,
Ремонт на печка в Манастирски ливади

Очаквам натоварени събота и неделя, вече съм записал два адреса за почивните дни. Може да запазите подходящ според ангажиментите Ви ден за ремонт на неработеща пералня или печка, ако се налага да търсите майстор, който да извърши професионален сервиз в дома. Инж. Станев приема заявки за ремонт на битова техника от понеделник до неделя. 
Когато името работи за теб. Няма коментари:

Публикуване на коментар