понеделник, 3 октомври 2016 г.

Ударни ремонти на перални и аспиратори през новата седмица

Новата седмица стартира ударно с ремонти на перални и аспиратор, като поправката им се извършва в дома на собствениците на повредените уреди. Слънчево и топло е в София, а прогнозата сочи сериозно застудяване, което означава чадър и яке към чантата с инструменти на майстора, без които никой ремонт не би бил възможен. 

Ремонт на перални, аспиратори, печки, плотове, фурни, телевизори, микровълнови по домовете в София,Борово
Ремонт на перални и аспиратор в понеделник

Перални, които не се отварят и такива, които не тръгват, други, които са протекли или бъркат програмите - все спешни ремонти, които не търпят отлагане във времето, особено, ако вътре има пране, а пералнята не позволява да бъде отворена. 

Ремонтирам аспиратори със стопени писти, като този тип повреди са често срещани, а аз съм се утвърдил като майстор с точна и здрава ръка, способен да се справи с по-фини и сложни неизправности. 

Ремонт на перални по домовете,  Ремонт на перални, аспиратори, печки, плотове, фурни, телевизори, микровълнови по домовете в София,  диагностика,  сервиз,
Възстановяване на писти на платка

Седмицата започва с претоварен сервизен  график, а телефонът трескаво звъни по понеделнишки - невъзможно е да приема всички заявки, защото съм само аз, а част от обаждащите се са локализирани в квартали, твърде отдалечени от Борово и отиването до тях би ангажирало времето за целия работен ден. 

Основно ремонтирам електроуреди в ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, като в зависимост от натоварването е възможно да поема адреси и в по-крайни квартали. 


ж. к. Борово  Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, сервиз, ремонт, перални,
Ремонт на перални, аспиратори, плотове, телевизори и през октомври

Ремонт на перални, аспиратори, печки, плотове, фурни, телевизори, микровълнови по домовете в София, като може да запазите час за диагностика и сервиз в удобен ден от понеделник до неделя. 

Ремонт на аспиратори



Когато името работи за теб!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...