вторник, 10 май 2016 г.

Ремонт на телевизори по домовете (видео)

Ремонт на телевизори по домовете


Ремонт на телевизори в София,  телевизионен техник,  телевизори по домовете, Ремонт на телевизори, Ремонт на телевизори в събота и неделя, Ремонт на телевизори, майстор,   без почивен ден,
Ремонт на телевизори по домовете


Предлагам и извършвам коректна диагностика и специализиран професионален  ремонт на различни марки и модели телевизори (CRT, LCD, LED, TFT) по домовете, като така спестявате необходимостта от разнасяне и транспорт на крехката техника до сервиз и после процедурата в обратен ред.

Ремонт на неработещи телевизори с посещение на адрес в София - квалифицирани сервизни услуги, свързани с отстраняване на различни неизправности и повреди при телевизорите, когато за тях се намират резервни части в търговската мрежа, ако се налага смяна на дефектни елементи.

Ремонт на телевизори по домовете - видео анонс от инж. Станев
Водещи проблеми при телевизорите се наблюдават по захранващите блокове  и ремонтирам качествено тези повреди. При старите LCD телевизори поправям инверторни платки. 

Когато търсите майстор, който да ремонтира повредения телевизор на място в дома Ви, дори в почивни дни като събота и неделя, може да се свържете с инж. Станев.

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев

Когато името работи за теб!
Няма коментари:

Публикуване на коментар