понеделник, 22 февруари 2016 г.

Ремонт на стъклокерамичен плот с изгорял ключ

Преди известно време ме потърсиха с молба да направя диагностика на стъклокерамичен плот. Адресът на собствениците с неизправния плот се намираше в централната част на София и успях да комбинирам посещението там, прибирайки се от ремонт на пералня, която течеше.


ремонт на печка, ремонт на фурна, майстор, котлон, пералня, по домовете


Посетих дома на симпатично младо семейство с деца в ученическа възраст, охарчени покрай началото на учебната година, притеснени от неработещия плот и евентуални разходи за покупка на нов. Споделиха, че преди мен ходил някакъв техник, който обявил, че плотът не става за ремонт и си тръгнал. Жената призна, че се подвела по обява, рекламираща "изгоден" ремонт, който се оказал "негоден" в последствие. Нещо в поведението му ги усъмнило и решили да чуят второ мнение  на специалист. Така се свързаха с мен. 

Изгорял ключ на керамичен плот

ремонт на печки по домовете, ремонт на керамични плотове


След съответната диагностика, извършена от мен, се оказа, че ключът на плота бе изгорял и повредата подлежи на ремонт. 

Ключовете за керамични плотове биват различни модели, има еднокръгови, двукръгови, степенни и безстепенни (енергийни) ключове. Демонтирах изгорелия ключ, налагаше се да изолирам кабелите и след като бе закупен,   новият ключ за плота бе прилежно монтиран. Плотът заработи идеално отново. Хората многократно благодариха, щастливи, че спестяват разходи на семейния бюджетпокрай закупуването на нов керамичен плот.


Изгорял и нов ключ за керамичен плот


смяна на ключ на плот, ремонт на керамични плотове, ремонт на печки, ремонт на фурни, ремонт на котлони, ремонт на микровълнови


Качествен ремонт на печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, котлони в София без почивен ден. Ремонтът се извършва на място, като за целта е необходимо да запазите удобен за Вас ден и час на тел. 0898 371028.   

Сервизният инженер извършва професионален ремонт и на друга битова техника и електроника - перални, съдомиялни, аспиратори, диспозери, абсорбери, сушилни, отоплителни печки  от понеделник до неделя.


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Дианабад, Лозенец, център на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора и в зависимост от дневното сервизно натоварване.


ремонт, майстор, техник, ремонт на перални, съдомиялни, аспиратори, диспозери, абсорбери, сушилни, отоплителни печки


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони може да отправите на посочения телефон за контакт с майстора, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София без да бъде пропуснат някой от тях. 


ремонт, по домовете, майстор, София, Борово, Бели брези, Стрелбище, Манастирски ливади, Мотописта, перални, съдомиялни, аспиратори, диспозери, абсорбери, сушилни, отоплителни печки


инж. Станев

Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар