събота, 2 януари 2016 г.

Ремонт на перални по домовете - професионален сервиз на битова техника по домовете в София

Ремонт на перални по домовете.

Специализиран ремонт на перални в София на място в дома Ви. 

Улеснете деня си и не позволявайте битови тревоги да вгорчат и провалят настроението Ви. Ако се повреди пералнята, реагирайте бързо и съобразно създалата се ситуация - потърсете специалист в областта на ремонтите на битова техника, за да отстрани компетентно и адекватно повредата на пералнята или печката. 


Ремонт на перални, Ремонт на перални по домовете, София,


Инж. Станев  предлага и извършва квалифициран профеионален  ремонт на различни марки и модели перални машини по домовете без почивен ден.


Ремонт на перални, техник, перални, монтаж перални


Майстор техник отстранява повреди от перални машини на място в удобно за вас време.

Монтаж, сервиз, следгаранционна поддръжка на един от най-експлоатираните и необходими битови уреди – пералните.

Ремонт на перални, счупена ключалка на пералня, люкът не се отваря


В случаи когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш,  ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на правилното място. 


Единственото действие, което трябва да предприемете, е да се обадите на тел. 0898 371028, а сервизната дейност оставете на специалист.

Ремонт на перални, згоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш,  ремонт на повредени платки


Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


Скъсан ремък на пералня

ремонт на перални, смяна на ремък, скъсанремък на пералня, майстор перални,
Сервиз на по-дребна битова техника и електроника също се извършва.Ремонт на ютии


ремонт на ютии, ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на прахосмукачки, ремонт на микровълнови, пералнята тече, майстор, сервиз, техник,По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.


Сервиз за битова техника: Ремонт на вентилаторни печки (духалки)

Сервиз за битова техника, ремонт перални,Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


На снимката - бул. Т. Каблешков в частта между Борово и Манастирски ливади, в посока ж.к. Гоце Делчев. сервиз за битова техника, перални сервиз, сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, Бъкстон, ремонт на перални,


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони може да отправите на посочения тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

Инж. Галин Станев

 сервиз за битова техника, перални сервиз, сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, Бъкстон, ремонт на перални,


За контакти:
Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, абсорбери, диспозери и друга битова техника по домовете без почивен ден в град София. 

####################################################

A home appliance repair technician offers and performs professional technical support and maintenance on spot for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, ovens, microwave ovens, disposers, absorbers, etc.

 сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, абсорбери, диспозери и друга битова техника по домовете без почивен ден в град София.


Valid for Sofia seven days a week.

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028 

or

Use the site contact form


Няма коментари:

Публикуване на коментар