четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Как майсторът извърши ремонт на пералня с повреден маншон, сешоар и миксер, предшестван от смяна на изгорял нагревател

Нямаше и два дни от приключването на ремонт на фурна, която имаше изгорял нагревател, и хората ме потърсиха с нова молба за сервиз. Този път проблем имаше с пералнята, защото се появил теч. 

 пералня, теч,  ремонт на пералня,  маншон, София,  майстор, перални, сервиз, поправка, битова техника,
Ремонт на пералня със скъсан маншон

Имах свободен час в графика с ремонти на следващия ден и успях да ги посетя в Мотописта. Причината за повредата се криеше в маншона на пералнята (гуменото уплътнение на люка), който се беше сцепил на две места. 

Семейството бе разтревожено, защото се наложи да чакат известно време за доставката на реотана за фурната, тъй като бе по-специфичен модел. Притесненията идваха от това дали ще се намери бързо подходящия за тяхната пералня модел. 

Свалих маншона и по негов образец закупих новия, който беше наличен в магазин за части в София. Поставянето на маншона си е дългичко занимание, но майсторът не е човек, който лесно се отказва или проявява изблици на нервност и нетърпеливост. Има си и някои чалъми, които обиграните ми ръце приложиха при конкретния ремонт. 

маншон на пералня, гумено уплътнение на люк,  пералня,    маншон, София,  майстор,
Ремонт на перални в София

Пералнята беше в изрядно състояние и можеше да бъде пусната в действие. Собствениците бяха доволни от ремонта, както и от краткия срок на извършването му. На изпроводяк ми дадоха и сешоар и миксер за поправка, които ден по-късно дойдоха да вземат от Борово. 

 ремонт на битова техника, битова техника, сервиз, инж. Станев, София,  майстор,
Ремонт на сешоар

Професионален ремонт на битова техника от инж. Станев. 


                                      

Когато името работи за теб!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...