вторник, 12 април 2016 г.

Ремонт на микровълнови фурни


Ремонт на микровълнови фурни е друга сервизна услуга, извършвана от инж. Станев. Ремонтът на микровълновите се извърша на място през цялата седмица и може да запазите час за диагностика и поправка на неработеща микровълнова, ако живеете в София. 


ремонт на микровълнови фурни, ремонт на микровълнови фурни по домовете, ремонт на микровълнови фурни в София,
Ремонт на микровълнови по домовете


При микровълновите фурни често срещани повреди са изгоряла лампичка, изгорял предпазител на високото напрежение, прекъснат високоволтов диод, повреден магнетрон, повредени комутационни микроключове, повредени блокировки на вратата, изгоряла слюда, като не липсват и други неизправности в следствие на неправилна експлоатация или амортизация на електроуреда. 

Наскоро се наложи да ремонтирам микровълнова, която не тръгвала - така ми обясниха собствениците. Възможните причини за неработещата микровълнова бяха повече от една, но се оказа изгорял предпазител, който подмених.

Внимание: микровълнова фурна не трябва да  се отваря и правят опити за ремонт от неквалифицирани лица и майстори любители поради наличието на високоволтово напрежение в захранващите вериги на магнетрона - около 2000V. 


ремонт на микровълнови фурни, ремонт на микровълнови фурни по домовете, ремонт на микровълнови фурни в София,
Изгоряла слюда на микровълнова



За професионален ремонт на микровълнови фурни в София може да се свържете с инж. Станев. 

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев.

Когато името работи за теб!







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

Снимки от ремонта на счупена ключалка на люк на пералня

Днес е петък, ден на майстора. Аз обаче работя цял ден не само днес, но и в предстоящите почивни дни - събота и неделя. Ще бъ...